Kalevalanmaa-kisan säännöt

JÄRJESTÄJÄ 
Kalevala Koru Oy (”Kalevala Koru” tai ”järjestäjä”),
Strömbergintie 4 
00380 Helsinki

OSALLISTUMISOIKEUS 
Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen. 

KAMPANJA-AIKA
Kampanja-aika on 3.11. – 8.11.2017.

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun voi osallistua tilaamalla Kalevala Korun uutiskirjeen osoitteesta https://www.kalevalakoru.fi/fi/verkkokauppa/tuoteperheet/kalevalanmaa. Myös vanhat uutiskirjeen tilaajat voivat osallistuvat kisaan lomakkeen kautta.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN 
Kaikista kilpailuun osallistuneista kuvista/videoista arvotaan 1 kpl voittaja. Voittaja voittaa 2 lippua Kalevalanmaan esitykseen arki-iltana, arvo yhteensä vähintään 180 euroa. Esityspäivä sovitaan voittajan kanssa henkilökohtaisesti lipunmyyntitilanteen mukaan. Liput toimitetaan voittajille sähköpostitse. Voittajat vastaavat itse mahdollisista matkakuluista. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse 8.11. jälkeen. Jos voittaja ei vastaa 2 viikon sisällä, valitaan uusi voittaja.  

JÄRJESTÄJÄN VASTUU 
Kalevala Koru vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kalevala Koru ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Kalevala Korulle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT 
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Kalevala Korun niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Kalevala Koru pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailun sääntösivulla.

Kalevala Koru pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin käyttöehtoja.

Kalevala Koru ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.

Kalevala Korun Instagramissa järjestämä kilpailu on Kalevala Koru Oy:n järjestämä eikä Instagram ole missään tekemisissä kilpailun järjestämisen kanssa hallinnollisesti, sponsoroimalla, suosittelemalla tai millään muulla tavalla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy tällä sivulla ja Instagramissa kerrotut yleiset ja kilpailukohtaiset säännöt ja ehdot sekä hyväksyy sen, ettei Instagramilla ole laillista tai muutakaan yhteyttä kilpailuun.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.