Kalevala Korun juhlavuoden näyttelyn kuvaukset

JÄRJESTÄJÄ
Kalevala Koru Oy (”Kalevala Koru” tai ”järjestäjä”),
Strömbergintie 4
00380 Helsinki

OSALLISTUMISOIKEUS
Tähän kampanjaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat osallistumiseen vanhempien luvan.

KAMPANJA-AIKA
Kampanja on voimassa 19.10. - 26.10.2016.

OSALLISTUMINEN
Kampanjan voi osallistua täyttämällä tarvittavat tiedot kampanjasivulla, joka on linkitetty kampanjasta kertovassa Facebook-postauksessa. 

KUVAUKSET
Kaikista ilmoittautuneista valitaan 30 voittajaa, jotka pääsevät kuvauksiin. Etsimme eri-ikäisiä ja -näköisiä korujemme käyttäjiä. Kuvaukset järjestetään Pitäjänmäessä, Helsingissä 18.-19.11.2016. Valittuihin henkilöihin otetaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään 2.11.2016 ja hänen kanssaan sovitaan tarkka kuvausaika valittuna kuvauspäivänä. Matkakuluja ei korvata. Kuvauksissa tulee olla päällä oma suosikki Kalevala Koru, jonka henkilö on ilmoittautumiskaavakkeessa etukäteen maininnut. Kuvauksissa kuvataan kokovartalokuva, jota hyödynnetään todellisessa koossa osana Kalevala Korun 80-vuotisjuhlanäyttelyn kuvitusta. Kuvan yhteydessä kerrotaan henkilön etunimi, ikä sekä asuinpaikkakunta. Kampanjan voittajat, eli kuvatut henkilöt, saavat 100€ arvoisen lahjakortin Kalevala Korun verkkokauppaan. 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Kalevala Koru vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kalevala Koru ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumisessa tai lahjakortin vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Kalevala Korulle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT
Osallistumalla osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Kalevala Korun niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kalevala Koru pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kampanjan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kampanjan sääntösivulla.

Kalevala Koru pidättää oikeuden hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kampanjaan osallistuessaan.

Kampanja ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa Kalevala Korun käyttöön, eikä Facebookille. Kampanjaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kampanjaan koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.