Tule mukaan ja juhlista 80-vuotisjuhlavuotta kanssamme!

Ensi vuonna juhlimme Kalevala Korun 80-vuotisjuhlavuotta! Juhlan kunniaksi järjestämme näyttelyn, joka kiertää ympäri Suomea. Te, korun käyttäjät, olette osa kohta 80-vuotta jatkunutta tarinaamme ja tästä syystä pyydämme teitä mukaan! Etsimme eri-ikäisiä ja -näköisiä korujemme käyttäjiä, joiden kuvat tulevat olemaan osa näyttelykuvitusta. Tule mukaan ja kuvauta itsesi suosikki Kalevala Korusi kanssa! Kuvauksissa kuvataan kokovartalokuva, jota hyödynnetään todellisessa koossa. Kuvan yhteydessä kerrotaan henkilön etunimi, ikä sekä asuinpaikkakunta.

Studiokuvaukset järjestetään 18.-19.11.2016 Helsingissä. Kaikista ilmoittautuneista valitaan 30 voittajaa, jotka pääsevät kuvauksiin. Voittajat saavat 100 euron arvoisen Kalevala Koru -lahjakortin.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta!

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

[email protected]
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: [email protected]