Kalevala Koru toivottaa hyvää joulua!

Tänä jouluna Kalevala Koru herättää eloon uuden joulukoristesarjan ensimmäisen hahmon Pupu Isoloikan. Hurmaavassa, vanhan ajan tyyliin piirretyssä videossa pakkasyö hiipii metsän ylle ja Pupu Isoloikka kulkee yksin etsimässä lämmintä yösijaa. Aatto on jo ovella ja muut metsän eläimet ovat vetäytyneet pesiinsä joulupuuhiin. Isoloikka kulkee vanhaan, tuttuun latoon pakkasta piiloon, mutta seisahtuu yllättäen ovelle. Joku kumma on jo mennyt heiniin nukkumaan! Kuka ladossa oikein tuhisee? Miten puoliksi syöty porkkana liittyy tarinaan? Lähde mukaan Isoloikan matkaan etsimään lämmintä joulua.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi