Jorma Koski


Jorma Koski valmistui kultasepäksi vuonna 1986 ja kultaseppämestariksi vuonna 2010. Inspiraationsa Koski saa usein Suomen moni-ilmeisestä luonnosta eri vuodenaikoineen. Kosken muotoiluun ovat vaikuttaneet vahvasti hänen nuoruuden työskentelynsä mainosalalla ja taideopinnot - valokuvaus ja grafiikka. Häntä kiinnostavat myös kultasepänalan erilaiset työtekniikat ja niiden kehittäminen sekä toisaalta myös vanhat, perinteiset työtavat. Pitkään alalla vaikuttanut Koski toimii aktiivisesti alan eteenpäinviemiseksi ja pyrkii siirtämään itselleen kertynyttä tietotaitoa tuleville kultaseppäsukupolville.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

[email protected]
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: [email protected]