Inspiraatiota korujen kesäkäyttöön

Inspiraatiota korujen kesäkäyttöön

Nyt kesäkuussa kesän voi julistaa virallisesti alkaneeksi, vaikka hellesäät ovatkin hetkellisesti väistyneet! Kesällä korut tulevat entistä enemmän näkyviin myös katukuvassa, kun päällysvaatteista on luovuttu kerros kerrokselta. Korujen käytössä ei tarvitse ujostella ja monet käyttävätkin eri kokoisia ja eri tyylisiä koruja yhdessä. Myös Kalevala Korun eri korusarjojen yhdistelemistä kannattaa kokeilla, näin asu voi saada ihan uuden ilmeen. 

Oletko koskaan miettinyt minkälaiset ihmiset käyttävät Kalevala Koruja? Vastaus on: kaikenlaiset! Koska parhaan inspiraation tarjoavat tietysti oikeat korujen käyttäjät, kokosimme tähän alle faniemme ottamia korukuvia. Kuvista saat varmasti inspiraatiota uusiin kesäisiin koru- ja asuyhdistelmiin. Koruistamme otettuja kuvia löytyy mm. Instagramista #kalevalakoru-merkinnän kautta. 

Vanamo-korusarjastamme on tullut moderni klassikko ja koruja näkyy säännöllisin väliajoin katukuvassa. Vanamo on monipuolinen korusarja ja sitä käytetään sekä arjessa että juhlassa. Sarjan kaulakoruja voi myös käyttää monella eri tavalla. Korukeskiviikkopostauksemme pääkuvassa näet @veera_b:n, @rousbadi:n ja @jonna_nordiccitylife:n tulkinnat Vanamo-korujen kesäisestä käytöstä.

 

Sormuksilla on helppo piristää kesäpukeutumista! Sormukset ovat myös usein ainoana koruna mukana rantapukeutumisessa, kuten Sydänsormus @blomsterrrr:in ja Vanamo-sormus @mariinakeskitalo:n kuvassa. Sydänsormus on myös viimeinen silaus @reitaluv:in kesäasussa.

 

Myös kevään uutuuksistamme on jo otettu kuvia Instagramissa. Sirot Haave-korut on helppo yhdistää asuun kuin asuun, tässä jos_sou:n päällä tyylikkääseen jakkuun yhdistettynä. @marta.valtovirta:n kuvassa näkyvät pronssiset Hehku-korut, jotka ovat saaneet vaikutteita muodin maailmasta. Juulian päällä näkyvät rajoitettuna eränä valmistettavat Roosa nauha -korut, joiden pinkki zirkonia sopii hyvin yhteen paidan värien kanssa.  

 

Kesäisin hieman kookkaampien ja riippuvien korvakorujen käyttö korostuu. @kirakatrileena:n päällä näkyvissä Pore-korvakoruissa on viehättävää leikkisyyttä, @lempin:n klassiset Kuutar-korvakorut antavat modernin vaikutelman yhdistettynä punaisiin huuliin ja Vanamo-korvakorut ovat piste i:n päällä @erikahhelena:n arkiasussa.

 

 

Värikkyys korostuu kesävaatteissa vuodesta toiseen. @korniponi:n punaiset hiukset ja värikäs huivi sopivat upeasti hohtaviin Kosmos-korvakoruihin. @m.henna yhdistää pinkit huulet ja kirkkaan sinisen paidan Naisen ääni -riipukseen. @oonapome:n kukkapaita ja huulipuna saavat kaverikseen pelkistetyt Made in Helsinki Eira -korvakorut

 

Jaa sinäkin omat korukuvasi #kalevalakoru-merkinnällä ja inspiroi muita korufaneja! Julkaisemme joka viikko suosikkimme Instagram-sivullamme!

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

[email protected]
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: [email protected]