conversion-tracking-pixel

Iholla 80 vuotta -tatuointipäivään osallistumisen ohjeet ja ehdot

Tatuointitapahtumasta ja tatuoinnin ottajista otetaan kuvia markkinointitarkoituksiin. Ottamalla Kalevala Korun tarjoaman tatuoinnin annat suostumuksesi sinusta otettujen kuvien julkaisemiseen some-kanavissamme ja verkkosivuillamme.

Tatuointeja tehdään jonotusperiaatteella myymälän aukioloajan puitteissa klo 10-19. Ennakkoilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Tatuointeja tehdään vain kampanjasivulla esiintyvistä korumalleista mustalla värillä, eikä tatuointimalleja muokata. Tatuoinnin maksimikoko on 10 cm x 10 cm ja sen tekeminen kestää maksimissaan 20 minuuttia. 

Emme tatuoi alle 18-vuotiaita tai päihtyneitä.

Tutustuthan ennakkoon paikalla täytettävään vastuuvapautuslomakkeeseen: 

VASTUUVAPAUTUSLOMAKE

Minä allekirjoittanut otan tatuoinnin omasta vapaasta tahdostani ja omalla vastuullani, tiedostaen siihen liittyvät terveysriskit, sekä sitoudun hoitamaan tatuointiani annettujen hoito-ohjeiden mukaisesti.

Alle 18-vuotiaita emme tatuoi. Vastuu väärien tai väärennettyjen henkilötietojen antamisesta on tatuoinnin ottajalla.

Allekirjoittamalla tämän lomakkeen vakuutan, että minulla ei ole fyysisiä tai psyykkisiä vammoja tai sairauksia, jotka voisivat aiheuttaa riskin tatuoinnin ottamiseen (veritaudit, keloidi, ihosairaudet, verenvuototauti).

Sitoudun noudattamaan kaikkia annettuja hoito-ohjeita.

Allekirjoituksellani vapautan tatuointiartistin ja BD Tattoon kaikesta vastuusta, minkä tahansa vahingon sattuessa, ellei tämä johdu työntekijöiden törkeästä laiminlyönnistä tai vakavasta piittaamattomuudesta.

Edellä ilmoittamaani liittyen vakuutan, että en tule esittämään tatuointiartistia tai sen edustajia vastaan rikos- tai siviiliperusteisia vaatimuksia. Tämä koskee myös edunsaajiani ja oikeudenomistajiani. Tatuointiartisti tai tatuoinnin tarjoaja eivät vastaa minulle mahdollisesti aiheutuneista terveysongelmista tai tatuoinnin hoito-ohjeen laiminlyönnistä aiheutuvista ongelmista (esim. värien lähdöstä).

Olen huolellisesti lukenut tämän asiakirjan. Ymmärrän asiakirjan sisällön ja merkityksen ja hyväksyn nämä.

Minulle on ilmoitettu, mikäli tatuoija on harjoittelija.

Valitusoikeuteni päättyy nähtyäni ja hyväksyttyäni minulle tehdyn tatuoinnin.

Takuu on voimassa 4kk tatuoinnin oton jälkeen. Takuu kattaa ainoastaan teosta johtuvat virheet, ei kuvan muuttamista.

Selvyyden vuoksi vahvistan, että Kalevala Koru Oy ei ole millään tavoin osallisena tai vastuussa tatuoinnista ja sen tekemisestä, vaan ainoastaan tarjoaa tilat tatuoinnin tekemiseen ja vastaa tatuoinnin kustannuksista.

Helsingissä ____/____ 20___

_______________________
Asiakkaan nimikirjoitus

 

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.