Heli Kauhanen


Koru- ja esinemuotoilija Heli Kauhanen (TaM) on toiminut kultasepänalalla sekä muotoilijana, käsityö-läisenä että opettajana. Helin tavoitteena on luoda koruja ja esineitä, jotka puhuttelevat ihmisiä. Korujen suunnittelun haastavuus on Helin mielestä kiehtovaa, sillä suunnittelussa on otettava huomioon monia kulttuurillisia arvoja sekä myös käyttöön, materiaaleihin ja mittakaavaan liittyviä seikkoja. ”Tunnen onnistuneeni työssäni silloin kun asiakas kokee korun omakseen ja käyttää sitä”, toteaa Heli.

Kauhanen nimitettiin 2017 kolmivuotiseksi korutaiteen läänintaiteilijaksi Taiteen edistämiskeskukseen (Taike). Läänintaiteilijana hän tekee työllään näkyväksi korutaiteen merkitystä sekä tukee alan alueellista ja kansainvälistä toimintaa.


! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi