Euran sydän -riipus

Euran sydän -riipus

Alumiini

39,00 €

Ketju hopeaa, riipusosa värjättyä alumiinia. Rajoitettu saatavuus.

Pian 80 vuoden ajan Kalevala Koru on ollut korumuotoilun, valmistuksen ja materiaalien ennakkoluuloton ja rohkea kehittäjä. Ystävänpäivänä 2016 esittelemme rakastetun Euran sydämen aivan uudella ilmeellä, uudesta materiaalista toteutettuna. Hopeaketjuun ripustettu sydän on valmistettu alumiinista, ja sen pirteä, voimakas väripinnoite on tehty anodisoimalla. Kalevala Korun mallistoon 1960-luvulta lähtien kuuluneen klassikkokorun esikuva on Euran Pappilanmäestä vauraalta viikinkiajalta.

Ei varastossa.

Materiaali: Alumiini Tuotekoodi: 4210951 Pituus (kaula): 42/45 cm Leveys: 16.6 mm Korkeus: 15.6 mm Paino: 4 g
  • Kokotaulukko
  • Hoito-ohjeet
  • Lisää toivelistalle
  • Toimitus & palautukset

Nopeat toimitukset (1-3 arkipäivää), ilmainen koon vaihto & palautus.

Kuvia koruista faneiltamme

Haluatko sinäkin inspiroida muita korunkäyttäjiä? Jaa oma korukuvasi Instagramissa tägillä #kalevalakoru. Katso lisää jaettuja kuvia  #kalevalakoru-sivulta.

Euran sydän

Sydän on vahva rakkauden symboli. Se ilmaisee myös ystävyyttä, myötätuntoa ja elämäniloa. Sydänaiheinen koru on ollut suosittu niin ystävysten kuin rakastavaistenkin kesken. Sopiihan se lahjaksi jokaiselle, jolla on "sydän paikallaan". Korun esikuva on peräisin Euran Pappilanmäestä viikinkiajalta 800-1050 jKr.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi

cstbrConfig.productId = "4210951";