Erja Hirvi


"Ideat syntyvät toisinaan luontoa ja ympäristöä tarkkailemalla, toisinaan ne pulpahtelevat vaan jostakin. Ideoiden työstäminen mihin tahansa tuotantoon on kiehtovaa ja haastavaa; olennaista on kuitenkin että tuote tehdään ihmiselle. On hienoa jos onnistuu välittämään näkemänsä tai kokemansa jonkun toisen ihmisen käyttöön" kertoo Erja Hirvi. Taideteollisesta Korkeakoulusta tekstiilisuunnittelijaksi valmistunut Erja Hirvi on tunnettu lukuisista Marimekolle suunnitelluista kankaistaan. Painokankaiden lisäksi myös korujen suunnittelu on kiinnostanut häntä. Kiinnostuksen taustalla on korukivien hiontakurssi ja kivisepän opintoja Tyrvään Käsi- ja Taideteollisessa oppilaitoksessa.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

[email protected]
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: [email protected]