Elina Makkonen


Kultaseppämestari, muotoilija TaM, Elina Makkonen inspiroituu ympäröivästä maailmasta ja uusien asioiden kohtaamisesta. Matkustaminen ja vieraat kulttuurit ovat hänen suurimpia innoittajiaan. Uudet ihmiset ja kokemukset aukaisevat silmiä näkemään maailmaa eri tavalla. Tämä näkyy Elinan työskentelyssä kokeilunhaluna niin työmenetelmien kuin materiaalienkin suhteen. Kultasepäksi valmistumisen jälkeen Elina on toiminut yrittäjänä Fiskarsin ruukissa valmistaen omia korumallejaan sekä osallistumalla aktiivisesti alan näyttelytoimintaan. Tunnusomaista Elinan koruille ovat tietty leikkimielisyys, selkeä muotoilu ja materiaalin tuntu. Hän pitää tärkeimpänä rikkautenaan mahdollisuutta kertoa tarinoita korun kautta.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi