Näin valitset täydellisen sormuksen

Timanttisormukset

Oletko valitsemassa itsellesi täydellistä kumppania? Kultaa, joka kulkee uskollisena mukanasi minne ikinä menetkin, vuosikymmenestä toiseen? Tarjoamme nyt käyttöösi tarkistuslistan täydellisen kumppanin valintaan. Ja täydellisellä kumppanilla tarkoitamme tässä sormusta – puolison valintaan tarkistuslista ei ole sellaisenaan sovellettavissa.

✔ Kotimaisena käsityönä tehty

✔ Aikaa kestävää muotoilua

✔ Juuri sinun näköisesi

✔ Valitse kierrätetty kulta

✔ Ei veren tahrimia timantteja

✔ Vastuullisesti valmistettu

✔ Tarvittaessa helposti huollettavissa


Kaikki kihla- ja vihkisormuksemme ovat saatavilla sekä valko- että keltakultaisina. 

Kotimaisena käsityönä tehty

Kalevala Korulla on yli puolen vuosisadan kokemus kultasormusten valmistuksesta. Sormuksemme on tehty aina taidokkaana kotimaisena käsityönä, suomalaisen kultasepäntaidon vuosisataisia perinteitä kunnioittaen. Valitsemalla kotimaisen sormuksen voit myös osaltasi vaikuttaa kultasepänalan työn ja osaamisen säilymiseen Suomessa.

Tähtiloiste-sormus Tähtiloiste-sormus valkokulta
Tähtiloiste-sormus  Tähtiloiste-sormus 
Jääpisarat-sormus Timanttisade-sormus
Jääpisarat-sormus  Timanttisade-sormus 

Aikaa kestävää muotoilua

Muista sormusta valitessasi, että sen on tarkoitus miellyttää silmää vielä vuosikymmenienkin päästä. Panosta laatuun ja ajattomaan, aikaa kestävään muotoiluun. (Tämä pätee varmaankin sekä sormuksen että puolison valintaan.)

Hohde-sormus Yöntähti-sormus valkokulta
Hohde-sormus  Yöntähti-sormus 
Säihke-sormus Aamunkajo-sormus
Säihke-sormus  Aamunkajo-sormus 

Juuri sinun näköisesi

Tärkein kriteeri sormuksen valinnassa on tietysti, että se on juuri sinun näköisesi. Kalevala Korun kultasormusmallistosta löydät varmasti mieleisesi sormuksen, toivoitpa sen olevan ylellisen säihkyvä tai pelkistetyn puhdaslinjainen, moderni tai historiasta ammentava. Ja nyt heti kärkeen hyviä uutisia timanttien ystäville! Ajat ja tavat muuttuvat – timantit ovat sallittuja myös kihlasormuksessa! Ja muista, ettei lupaus yhteisestä tulevaisuudesta ole ainoa syy eikä vasemman käden nimetön ainoa sallittu paikka kantaa timanttisormusta. Sormia on kymmenen ja syitä vielä enemmän: lasten syntymä, uusi työ, uuden alku, jonkin loppu. Timanttisormuksissa muistot elämäsi suurista hetkistä kulkevat mukanasi aina. 

Auringonsäde-sormus Tähtivyö-sormus valkokulta
Auringonsäde-sormus  Tähtivyö-sormus 
Kimallus-sormus Sadepisarat-sormus
Kimallus-sormus  Sadepisarat-sormus 

Ei veren tahrimia timantteja

Kallisarvoisimpien raaka-aineiden vuoksi ja avulla on sodittu ja riistetty niin ihmisiä kuin luontoakin läpi historian – valitettavasti yhä tänäkin päivänä. Kalevala Korun käyttämät timantit tulevat pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneiltamme, jotka ovat kirjallisesti sitoutuneet eettisiin periaatteisiimme ja kansainvälisiin sopimuksiin, jotka on laadittu timanttien toimitusketjun läpinäkyvyyden takaamiseksi ja timanteilla tapahtuvan konfliktien rahoittamisen estämiseksi. Timantit ovat tytön parhaita ystäviä, jos niillä on puhtaat jauhot pussissa. Kalevala Korun timanteilla on. 

Timanttisilmu-sormus Liekki -sormus valkokulta
Timanttisilmu-sormus  Liekki-sormus 
Jääpisarat-sormus Jääkukkia-sormus
Jääpisarat-sormus  Jääkukkia-sormus 

Valitse kierrätetty kulta

Tiesitkö, että käytämme sormuksiemme valmistukseen vain ja ainoastaan kierrätettyä kultaa? Kulta on alkuaine, eivätkä sen ominaisuudet siten koskaan muutu, vaan sitä voidaan käyttää aina uudestaan ja uudestaan. Sormuksesi kulta voi olla lähtöisin maailman eri kolkista, ja ennen kuin siitä tuli sormuksesi se on saattanut olla käytössä jo vuosisatojen ajan mitä moninaisimmissa muodoissa koruina, kolikkoina tai vaikkapa pinnoitteena taskulaskimen piirilevyssä. Harva asia on ikuista, mutta kulta on. 

Filigraani-sormus Uskelan Isokylän -sormus valkokulta
Filigraani-sormus Uskelan Isokylän sormus
Metsäpirtti-sormus Halikon kierrekorut-sormus
Metsäpirtti-sormus Halikon kierrekorut -sormus

Vastuullisesti valmistettu

Kierrätetyn kullan ja eettisesti tuotettujen timanttien lisäksi vastuullisuuteemme kuuluu myös se, ettemme omalla tekemisellämme kuormita ympäristöä. Tehtaamme muutti kesällä 2018 upouusiin toimitiloihin, jonne hankittiin huippumoderni vedenpuhdistuslaitos. Laitteisto erottaa tarkasti ja energiatehokkaasti kemikaalit ja metallit valmistuksen eri vaiheissa syntyvistä prosessivesistä.

Kuura-sormus Kiila-sormus valkokulta
Kuura-sormus  Kiilo-sormus 


Tarvittaessa helposti huollettavissa

Kuten kaikki käyttöesineet, myös sormukset kuluvat käytössä ja voivat kaivata ajoittain huoltoa. Kalevala Korulla on oma huoltopalvelu, jonne korjausta, muokkausta tai ”pientä pintaremonttia” vaativat sormukset voi toimittaa valtuutettujen jälleenmyyjäliikkeiden välityksellä. Huoltopalvelussa sormus puhdistetaan perusteellisesti, timanttien istutukset tarkistetaan ja pienet pintanaarmut kiillotetaan pois. Huollon jälkeen sormus loistaa kauneutta ympärilleen taas vuosikaudet.

 Timantilla merkityt sormukset voit ostaa timanttisormusmallistoamme myyviltä Kalevala Koru -jälleenmyyjiltä (merkitty jälleenmyyjälistaan timantilla). 

Timanttisormusmallisto

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.