Anna Andersson


Anna Andersson on opiskellut Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa kultaseppä-artesaaniksi ja suorittanut kultasepän ammattitutkinnon Koulutuskeskus Salpauksessa Lahdessa. Lisäksi hänellä on monipuolisia opintoja taidealalta aina perinteisestä piirtämisestä ja maalaamisesta taidehistorian perusopintoihin.

Korusuunnittelijan työssään hänen keskeisenä lähtökohtana on tiedonjano yhdistettynä haluun sekä ymmärtää maailmaa että luoda siihen jotain uutta. Annan innoituksen lähteenä toimivat museot ja galleriat Suomessa ja ulkomailla. Etsiessään uutta ja kiinnostavaa hän seikkailee myös koristeellisten muotojen maailmassa, vaikka toisaalta pitkälle pelkistetty muoto ja funktionalismi tuntuvat läheisiltä.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

[email protected]
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: [email protected]