Onnenkorut

Onnenkorut

Hyvän onnen amuletit tunnetaan ympäri maailmaa. Toiset vannovat niiden voimaan, toisten mielestä ne ovat hömppää. Mutta uskoitpa sitten mahdollisuuksiisi vaikuttaa onneesi, onnen amuletit voivat olla hauskoja. Amuletti voi olla jokaiselle omanlainen ja hyvinkin henkilökohtainen.

 

Eräs mies kertoi aina laittavansa tärkeään liikeneuvotteluun kuvassa näkyvät Torin vasara -kalvosinnapit antamaan hyvää energiaa, kun taas eräs yrityksemme työntekijä suoritti menestyksellä sekä ylioppilaskirjoitukset että yliopiston pääsykokeet sama onnenkoru kaulassaan. 

Näin uuden vuoden alussa monella on mielessä tulevan vuoden suunnittelu. Oli sinulla sitten edessä uudet työkuviot, elämäntavat tai muutto uudelle paikkakunnalle, voi tuntua mukavalta tietää että mukana menossa on se voimaa ja onnea tuova koru tai muu amuletti. 

Onnen symboleja on lukuisia, mutta yksi tunnetuimmista lienee neliapila, jonka lehdet symboloivat uskomuksen mukaan uskoa, toivoa, rakkautta ja onnea. Esimerkiksi postauksen pääkuvassa näkyvä vihreällä kvartsilla koristeltu My Saaga -sarjan neliapila-hela  on monelle juuri se onnea tuova amuletti. Myös numeroita 7 ja 8 pidetään monissa kulttuureissa onnekkaina. Monelle koru on tärkeä onnen amuletti ja kulkee kantajansa mukana kaikissa tärkeissä elämän vaiheissa. Koruun liittyy yleensä myös tärkeitä muistoja.  

 

Kerro meille mikä koru on sinun onnen amulettisi alkavaan uuteen vuoteen? Kirjoita tarinasi alla olevaan kommenttikenttään!  

! Our site does not support the old browser version you are using. Update your browser for better and more secure experience.

Kalevala Jewelry

Kalevala Kory Oy (Kalevala Jewelry) is one of the largest jewelry manufacturers in northern Europe. The company designs, manufactures and markets high-quality gold, silver and bronze jewelry, and owns two high-level consumer brands: Kalevala Jewelry and Lapponia Jewelry.

Recycled gold and silver

Our production uses recycled gold and silver. Environmentally-friendly production is a core value at Kalevala Jewelry.

Made in Finland

All Kalevala Jewelry products are designed and manufactured in Finland and the production favors local raw materials.