Kauneutta kautta vuosikymmenten

Kauneutta kautta vuosikymmenten

Kiistatta jokaisella on oma Kalevala Koru -muistonsa, oli se sitten solmun muotoisia korvakoruja käyttänyt opettaja, äidin rakkaat kihla- ja vihkisormukset tai ylioppilaslahjaksi saatu Vanamo. Kalevala Korun historia on pitkä, kaunis ja monivivahteinen. Sen kunniaksi päätimme herättää vanhat Kalevala Korun mainoskuvat henkiin yhdessä kuuden Bella-bloggaajan kanssa. 

 

Vahvoja naisia 

Kalevala Korun historia on myös vahvojen naisten historiaa. Kalevala Korun perusti Elsa Heporauta ja kautta aikojen Kalevala Korun johdossa on ollut vahvoja naisia. Vahvojen naisten tarinaa edustaa myös espanjalaiskaunotar Carmenin mukaan nimetty Carmen-riipus, joka on pujotettu Plusmimmin kaulaan tässä nykyaikaan tuodussa mainoskuvassa.

 

Alennuskoodi: plusmimmi

 

Sensuellia herkkyyttä

Vahvuus kaipaa vastaparikseen herkkyyttä ja pehmeyttä. Tämä vastakkainasettelu tekee monista Kalevala Koruista mielenkiintoisia. Sallan mainoskuvassa herkkä ketju kannattelee näyttävää ja vahvaa Tuukkalan klassikkokorua, jonka vahvoissa raameissa on pehmeä ja pitsimäinen palmunlehtikuvio.

 

Alennuskoodi: focusonfashion

 

 

Pohjoismaisia perinteitä

Monilla Kalevala Koruilla on historialliset juuret. Ensimmäiset korumallit valittiin Kansallismuseon kokoelmista ja nykyäänkin valikoimassa on lukuisia koruja, joiden esikuvat ovat syvällä muinaishistoriassa. Ajattomuus on kuitenkin aina ollut Kalevala Korulle tärkeää, siksi sulassa sovussa sopivat yhteen niin muinaiset kuin modernit sormukset, joiden taakse on kätkeytynyt Emmi Tissari.

 

Alennuskoodi: emmitissari

 

Modernia mystiikkaa

Vuonna 1989 Kalevala Koru osti moderniin muotoiluun keskittyneen Kaunis Korun, mikä laajensi Kalevala Korun korumuotoilun tyyliä. Kalevala Koru onkin ollut pitkään tunnettu sekä perinteisistä, historiallisista koruistaan että suomalaisesta huippudesignista. Villafoxin Satu kantaa yllään muotoilija Antonio Mazzamauron suunnittelemia Kosmos-koruja.

 

Alennuskoodi: villafox

 

Kekseliästä kauneutta

Kauneus on katsojan silmässä ja kantajan kehonkielessä. Korujen villi yhdisteleminen ja niiden käyttäminen kantajansa näköisellä tavalla avaa Kalevala Korun valikoimaan aivan uusia ulottuvuuksia. Kekseliäästi koruja yhdistelemällä neutraali huivi saa uudenlaista loistoa Malenamin yllä.

 

Alennuskoodi: malenami

 

Miehistä mahtia

 Vaikka suurin osa Kalevala Koruista on suunniteltu naisille, on Kalevala Korulle nimensä antanut Kalevala kuitenkin vahvojen miesten kertomuksia pullollaan. Kalevala Korulla onkin aina ollut valikoimissaan koruja myös miehille. Kolmistaan-blogin Esko edustaa Elämän roihu -korusarjalla miehistä mahtia tässä nykypäivään tuotujen mainoskuvien sarjassa.

 

Alennuskoodi: kolmistaan

 

 

Kurkkaa myös kuvauskulisseihin MimminSallan, Emmin, Satun, Malenan ja Eskon kanssa. 

 

Mikä kuva on sinun suosikkisi? Kerro se meille kommenteissa 13.12. mennessä ja voit voittaa kuvassa olevan suosikkikorusi!  Muista myös hyödyntää kuvien alta löytyvät 15 % alennuskoodit verkkokaupassamme. Alennuskoodi on voimassa vuoden loppuun ja kaikille joulukuun aikana tilanneille pakkaamme tilaajalahjaksi myös Kalevala Korun joulukoristeen. Kilpailun säännöt

! Our site does not support the old browser version you are using. Update your browser for better and more secure experience.

Kalevala Jewelry

Kalevala Kory Oy (Kalevala Jewelry) is one of the largest jewelry manufacturers in northern Europe. The company designs, manufactures and markets high-quality gold, silver and bronze jewelry, and owns two high-level consumer brands: Kalevala Jewelry and Lapponia Jewelry.

Recycled gold and silver

Our production uses recycled gold and silver. Environmentally-friendly production is a core value at Kalevala Jewelry.

Made in Finland

All Kalevala Jewelry products are designed and manufactured in Finland and the production favors local raw materials.