Inspiraatiota korujen kesäkäyttöön

Inspiraatiota korujen kesäkäyttöön

Nyt kesäkuussa kesän voi julistaa virallisesti alkaneeksi, vaikka hellesäät ovatkin hetkellisesti väistyneet! Kesällä korut tulevat entistä enemmän näkyviin myös katukuvassa, kun päällysvaatteista on luovuttu kerros kerrokselta. Korujen käytössä ei tarvitse ujostella ja monet käyttävätkin eri kokoisia ja eri tyylisiä koruja yhdessä. Myös Kalevala Korun eri korusarjojen yhdistelemistä kannattaa kokeilla, näin asu voi saada ihan uuden ilmeen. 

Oletko koskaan miettinyt minkälaiset ihmiset käyttävät Kalevala Koruja? Vastaus on: kaikenlaiset! Koska parhaan inspiraation tarjoavat tietysti oikeat korujen käyttäjät, kokosimme tähän alle faniemme ottamia korukuvia. Kuvista saat varmasti inspiraatiota uusiin kesäisiin koru- ja asuyhdistelmiin. Koruistamme otettuja kuvia löytyy mm. Instagramista #kalevalakoru-merkinnän kautta. 

Vanamo-korusarjastamme on tullut moderni klassikko ja koruja näkyy säännöllisin väliajoin katukuvassa. Vanamo on monipuolinen korusarja ja sitä käytetään sekä arjessa että juhlassa. Sarjan kaulakoruja voi myös käyttää monella eri tavalla. Korukeskiviikkopostauksemme pääkuvassa näet @veera_b:n, @rousbadi:n ja @jonna_nordiccitylife:n tulkinnat Vanamo-korujen kesäisestä käytöstä.

 

Sormuksilla on helppo piristää kesäpukeutumista! Sormukset ovat myös usein ainoana koruna mukana rantapukeutumisessa, kuten Sydänsormus @blomsterrrr:in ja Vanamo-sormus @mariinakeskitalo:n kuvassa. Sydänsormus on myös viimeinen silaus @reitaluv:in kesäasussa.

 

Myös kevään uutuuksistamme on jo otettu kuvia Instagramissa. Sirot Haave-korut on helppo yhdistää asuun kuin asuun, tässä jos_sou:n päällä tyylikkääseen jakkuun yhdistettynä. @marta.valtovirta:n kuvassa näkyvät pronssiset Hehku-korut, jotka ovat saaneet vaikutteita muodin maailmasta. Juulian päällä näkyvät rajoitettuna eränä valmistettavat Roosa nauha -korut, joiden pinkki zirkonia sopii hyvin yhteen paidan värien kanssa.  

 

Kesäisin hieman kookkaampien ja riippuvien korvakorujen käyttö korostuu. @kirakatrileena:n päällä näkyvissä Pore-korvakoruissa on viehättävää leikkisyyttä, @lempin:n klassiset Kuutar-korvakorut antavat modernin vaikutelman yhdistettynä punaisiin huuliin ja Vanamo-korvakorut ovat piste i:n päällä @erikahhelena:n arkiasussa.

 

 

Värikkyys korostuu kesävaatteissa vuodesta toiseen. @korniponi:n punaiset hiukset ja värikäs huivi sopivat upeasti hohtaviin Kosmos-korvakoruihin. @m.henna yhdistää pinkit huulet ja kirkkaan sinisen paidan Naisen ääni -riipukseen. @oonapome:n kukkapaita ja huulipuna saavat kaverikseen pelkistetyt Made in Helsinki Eira -korvakorut

 

Jaa sinäkin omat korukuvasi #kalevalakoru-merkinnällä ja inspiroi muita korufaneja! Julkaisemme joka viikko suosikkimme Instagram-sivullamme!

! Our site does not support the old browser version you are using. Update your browser for better and more secure experience.

Kalevala Jewelry

Kalevala Kory Oy (Kalevala Jewelry) is one of the largest jewelry manufacturers in northern Europe. The company designs, manufactures and markets high-quality gold, silver and bronze jewelry, and owns two high-level consumer brands: Kalevala Jewelry and Lapponia Jewelry.

Recycled gold and silver

Our production uses recycled gold and silver. Environmentally-friendly production is a core value at Kalevala Jewelry.

Made in Finland

All Kalevala Jewelry products are designed and manufactured in Finland and the production favors local raw materials.