conversion-tracking-pixel

Koruja joka tyyliin

Oletko uutta ja vanhaa yhdistelevä boheemi tai vähäeleisen muotoilun ystävä? Vai haluatko kenties kertoa arvomaailmastasi koru- ja asuvalinnoilla?

Olemme viimeisen vuoden aikana keskustelleet korujen käytöstä ja tyyleistä laajasti eri kuluttajien kanssa ja saaneet arvokasta näkemystä siitä, millainen korumuotoilu puhuttelee ja mitä Kalevala Korun koruilta odotetaan. Tämän pohjalta olemme ryhmitelleet Kalevala Korun valikoiman selkeämmiksi kokonaisuuksiksi – kuluttajien erilaiset korunkäyttötyylit ja -tavat keskiössä. Tuore malllistojaottelu on nyt nähtävissä verkkosivuiltamme, päänavigaation kohdasta Mallistot. Esittelen mallistot myös tässä jutussa. Löydätkö omaan tyyliisi parhaiten sopivan kokonaisuuden näistä?

Kalevala Klassikot

"yhdistelet vanhaa ja uutta, ja inspiroidut korujen ainutlaatuisesta historiasta" 

Kalevala Klassikot edustavat muotoilua, josta koko Kalevala Korun tarina on saanut alkunsa. Klassikot ilmentävät suomalaista kulttuuriperintöä vahvimmillaan. Korujen aiheet tulevat aikojen takaa ja jokainen koru kantaa mukanaan tarinaa menneiltä ajoilta. Klassikot sopivat sinulle, joka yhdistelet vanhaa ja uutta, ja inspiroidut korujen ainutlaatuisesta historiasta. Ehkä muistat sukusi naisten kantaneen Kalevala Klassikoita aikanaan, ja näiden korujen käytön myötä tunnet vahvasti olevasi osa sukupolvet yhdistävää ketjua.

Katso mallistoon kuuluvat korut tästä »

Kalevala Functional

"pidät ennen kaikkea hopeakoruista, joka et juokse jokaisen trendin perässä tai ole kiinnostunut vaihtelemaan koruja aina asujesi mukaan" 

Functional-malliston alle olemme koonneet korusarjat, jotka inspiroituvat suomalaiselle muotoilulle tutusta vähäeleisyydestä ja ajattomuudesta. Functional-malliston korut ovat selkeälinjaisia ja monikäyttöisiä. Korut puhuttelevat sinua, joka pidät ennen kaikkea hopeakoruista, joka et juokse jokaisen trendin perässä tai ole kiinnostunut vaihtelemaan koruja aina asujesi mukaan. Korut saavat kuitenkin näkyä ja ne ovat tärkeä osa pukeutumistasi – kunhan ne sopivat useamman vaateparin kanssa, ja mieluiten sekä arkeen että juhlaan.

Katso mallistoon kuuluvat korut tästä »

Kalevala Expressive

"kokeilet rohkeasti uutta ja ilmaiset itseäsi vahvasti niin pukeutumisellasi kuin koruvalinnoillasi" 

Expressive-malliston korut puhuttelevat sinua, joka kokeilet rohkeasti uutta ja ilmaiset itseäsi vahvasti niin pukeutumisellasi kuin koruvalinnoillasi. Et valitse koruja niinkään materiaalin mukaan, vaan näyttävyyden tai sanoman mukaan. Expressive-malliston alta löytyvillä korusarjoilla voit ihan vaan hehkua ja nauttia huomion keskipisteenä olemisesta tai voit kertoa kuuluvasi itsenäisten ja vahvojen naisten heimoon.

Katso mallistoon kuuluvat korut tästä »

Kalevala Emotion

"perinteisen korumuotoilun ystäville, yksityiskohtaista ja hienovaraista muotoilua arvostavalle" 

Emotion-malliston korusarjoissa Suomen luonto ja kulttuuri on suuri inspiraation lähde. Malliston korusarjat sopivat perinteisen korumuotoilun ystäville, yksityiskohtaista ja hienovaraista muotoilua arvostavalle, ja sinulle, joka kannat mielikorujasi pitkään. Sinä kiinnyt koruihin, jotka kantavat paljon merkityksiä ja henkilökohtaisia tarinoita. Olet saanut korut kenties lahjaksi sinulle tärkeiltä ihmisiltä. Korut eivät koskaan ole sinulle pelkkä asuste, eikä niiden välttämättä edes tarvitse olla esillä vaatteen päällä. Tärkeintä on, että korut kulkevat rinnallasi joka päivä.

Katso mallistoon kuuluvat korut tästä »

Kalevala Sisu

"ronskit, rockahtavat ja rouheat korut" 

Sisu on suomalaista asennetta. Malliston alle olemme koonneet voimaa, tahtoa ja elämänuskoa ilmentävät Kalevala Korut. Sinulle, jota puhuttelevat ronskit, rockahtavat ja rouheat korut. Sisu-malliston korut antavat sinulle amuletin lailla voimaa kulkea valitsemaasi elämän polkua eteenpäin.

Katso mallistoon kuuluvat korut tästä »

Siinä ne olivat, viisi uutta mallistoa. Tutut korusarjat ja viimeisimmät uutuudet löydät jatkossa mallistojen alta. Toivomme mallistojaon helpottavan oman tyyliin sopivien korujen löytymistä Kalevala Korun laajasta valikoimasta. Verkkokaupan lisäksi mallistoittain ryhmitellyt korusarjat löydät jatkossa myös Espan lippulaivamyymälästämme Helsingistä. Seuraamme aktiivisesti, miten uudet mallistot otetaan vastaan.

Inspiroivia korunvalintahetkiä!

Maria Uunila
Brändi- ja designjohtaja

! Our site does not support the old browser version you are using. Update your browser for better and more secure experience.