Tehtaalle käymään

Tehtaalle käymään

Tervetuloa tutustumaan korujen kiehtovaan maailmaan!

Järjestämme opastettuja esittelykierroksia ryhmille viihtyisissä toimitiloissamme Helsingin Pitäjänmäessä. Koulutetut oman talon oppaat johdattavat vieraat tuotantoomme, jossa on mahdollisuus päästä näkemään monivaiheista korujen valmistusta. Vierailu sisältää myös esityksen Kalevala Korun vaiherikkaasta historiasta ja nykypäivän toiminnasta. Kierros päättyy tehtaanmyymälään.

Vierasryhmien minimikoko on 10 henkilöä. Tuotantoon pääsee tutustumaan arkisin klo 10 - 14. Vierailu on maksullinen ja se sisältää opastuksen sekä pienen tarjoilun. Vierailuun tulee varata aikaa n. 1,5 tuntia.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse yritysvierailut@kalevalakoru.fi tai puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 13.00-15.00, puh 0207 611 311.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10 - 16 ja
online chat klo 13 - 21.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen suoraan huoltopalveluumme. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi