Muotoilu

Kirsti Doukas: Naisen ääni -riipus ja alkuperäisluonnoksia.

Muotoilu

Iloa arkeen ja juhlaan

Kalevala Koru on muotoiluyritys, jonka muotoilu on korkeatasoista, tunnistettavaa ja erottuvaa. Muotoilu tulkitsee omaa aikaansa ja saa inspiraationsa tarinoista, ihmisistä, luonnosta, ilmiöistä. Kalevala Korun muotoilijat ovat alansa ammattilaisia.

Kalevala Korun muotokieli puhuttelee korunkantajaa ja täydentää hänen tyyliään ja itseilmaisuaan. Korut ovat käytettäviä niin arjessa kuin juhlassa. Korujen materiaalien ja valmistuksen laatu takaa miellyttävän korunkäyttökokemuksen ja asiakaslähtöinen huoltopalvelu takaa korujen pitkän iän.

Kalevala Korun missiona on luoda iloa ja mielihyvää niin arkeen kuin juhlaan kestäviä arvoja toteuttaen. Tätä missiota toteuttaa niin muotoilu, kotimainen valmistus kuin kierrätysraaka-aineiden mahdollisimman laajamittainen käyttö.

 

Kalevala Korun myynnissä olevan malliston muotoilijat

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.

Kalevala Koru

Kalevala Koru Oy on alansa suurin yritys Suomessa ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja tuotemerkeillä Kalevala Koru ja Lapponia Jewelry.

Kierrätettyä kultaa ja hopeaa

Kalevala Koru käyttää omassa valmistuksessaan kierrätyskultaa ja -hopeaa. Kultaa voit käyttää myös maksuvälineenä Kalevala Korun omissa myymälöissä.

Valmistettu Suomessa

Kaikki Kalevala Korun tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Suomalaista käsityötä jo vuodesta 1937.