Suojassa-riipus

Suojassa-riipus

Hopea
119,00 €

”Olemme erittäin iloisia että myös Kalevala Koru on päättänyt lähteä tukijaksemme. Varainhankintamme etenee hyvällä vauhdilla, mutta uusia lahjoittajia tarvitaan vielä pitkään. Suojassa–korun kantajat tekevät omalta osaltaan näkyväksi tätä pitkäjänteistä hankettamme”, iloitsee Uusi Lastensairaala 2017 – tukiyhdistyksen puheenjohtaja Anne Berner.


Tämä tuote kuuluu Talven löytöpäivien valikoimaan. Saat tuotteesta 30% alennuksen käyttämällä kassalla koodia TALVI2017 (syötä koodi Kampanjakoodi-kenttään ja paina Käytä koodi -painiketta). Katso kaikki löytöpäivien tuotteet » 

Varastossa.

Materiaali: Hopea Tuotekoodi: 2268960HE45 Kivi: Makeanveden helmi Pituus (kaula): 45 cm Leveys: 20 mm Paino: 7 g
  • Kokotaulukko
  • Hoito-ohjeet
  • Lisää toivelistalle
  • Toimitus & palautukset

KAIKILLE VERKKOKAUPPATILAUKSILLE:

Nopeat toimitukset: 1-3 arkipäivää tilauksesta. Kirjaudu sisään niin toimitus on ilmainen.
Toimitustavat: Paketti kotiovelle, pakettiautomaattiin, R-Kioskille tai Espalle/Tehtaanmymälään
Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Klarna Lasku, Klarna Erämaksu
Maksuton koon vaihto / palautus 

Korut pakataan Kalevala Korun omaan korurasiaan, joka käy sellaisenaan lahjapakkaukseksi sekä korujen säilytykseen myöhemmin.

Sopii yhteen

  • Suojassa-korvakorut

Suojassa

Helsingin Lastenklinikalle on keskitetty koko maan lasten ja nuorten vaativin erikoissairaanhoito. 1940-luvulta lähtien käytössä olleiden nykyisten tilojen käytyä vanhanaikaisiksi on tullut aika rakentaa uusi sairaala.

Kalevala Koru tukee hanketta lahjoittamalla 5% Suojassa-korun myyntituotoista Uusi lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry:lle. Pienet potilaat ja arvokasta hoitotyötä tekevä henkilöstö ansaitsevat uudet, ajanmukaiset sairaalatilat.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10 - 16 ja
online chat klo 13 - 21.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen suoraan huoltopalveluumme. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi