Made in Helsinki Kruununhaka -korvakorut

Made in Helsinki Kruununhaka -korvakorut

Hopea
69,00 €

Varastossa.

Materiaali: Hopea Tuotekoodi: 2668550K Paino: 4 g Halkaisija: 16 mm
  • Hoito-ohjeet
  • Lisää toivelistalle
  • Toimitus & palautukset

Sopii yhteen

  • Made in Helsinki Kruununhaka -kaulakoru

Made in Helsinki, Kruununhaka

Kalevala Koru aloittaa Maailman muotoilupääkaupunki Helsinki 2012 -juhlavuoden juhlinnan uudella korusarjalla, joka kannustaa näkemään Helsingin kauneuden ja muistuttaa, kuinka ihmiset tekevät kaupungin. Helsinki elää si-nussa ja minussa, yhdessä annamme sille sävyjä ja merkityksiä. Millainen on sinun Helsinkisi? Missä on sen kaunein talo, kadunkulma, tunnelmallisin ratikka tai sinulle rakas yksityiskohta, jossa kiteytyy Helsingin ilme? Juuri siitä Kalevala Koru haluaa tehdä korusarjan seuraavan osan, rakkaudesta arjen mukana elävään Helsinkiin. Korusarjan ensimmäiset korut ovat saaneet aiheensa Helsingin yliopistomuseo Arppeanumista, Helsingin Kruununhaasta.

Design
Vesa Nilsson

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.

Kalevala Koru

Kalevala Koru Oy on alansa suurin yritys Suomessa ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja tuotemerkeillä Kalevala Koru ja Lapponia Jewelry.

100% kierrätettyä kultaa ja hopeaa

Kalevala Koru käyttää koruissaan 100% kierrätyskultaa ja -hopeaa. Kultaa voit käyttää myös maksuvälineenä Kalevala Korun omissa myymälöissä.

Valmistettu Suomessa

Kaikki Kalevala Korun tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Suomalaista käsityötä jo vuodesta 1937.